MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Sa shanse ka ta trajtoj plotësisht borsitin?

08.06.2020 - 11:21

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: Sa shanse ka ta ta trajtoj plotësisht borsitin?

Mjeku: Borsiti është një sëmundje që nëse kapet dhe trajtohet në kohën dhe mënyrën e duhur është një sëmundje që kurohet mjaft mirë dhe në mënyrë të plotë. Por, nëse neglizhohet dhe nuk trajtohet, mund të kronicizohet dhe mund të çojë deri në invalidizim të pacientit

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.