MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Vuaj nga gurët në veshka, çfarë duhet të ha?

06.06.2020 - 10:36

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: Vuaj nga gurët në veshka, çfarë duhet të ha?

Mjeku: Dieta që rekomandohet: lengje, fitate, kalcium dietetik, potasium.

Kufizimet: Oksalatet, sukroza, fruktoza, suplemetet e kalciumit, sodium, proteinat shtazore.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.