MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

A ndikojnë alkooli dhe kafeja në shfaqjen e gurëve në veshka?

10.07.2020 - 12:55

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacientja: A ndikojnë alkooli dhe kafeja në shfaqjen e gurëve në veshka?

Mjeku: Jo. Nuk është e vërtetë që alkooli, çaji apo kafeja ndikojnë në shfaqjen e gurëve, përkundrazi është parë se nëse konsumohen në mënyrë të moderuar, mund të ndikojnë në uljen e riskut të shfaqjes së kalkulozave.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.