MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 12 Korrik 2020

12.07.2020 - 06:46

Euro arrin sot në vlerën e 124.30 lekëve.

Dollari amerikan, sërish në një rënie të vlerës këmbehet sot me 109.90 lekë.

Paundi britanik, shkon në vlerën e 138.60 lekëve.

Dollari kanadez, rritet në vlerën e 82 lekëve.

Franga zvicerane këmbehet sot me 116.80 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, kap vlerën e 1.02 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: