MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 13 Korrik 2020

13.07.2020 - 06:51

Euro arrin sot në vlerën e 123.70 lekëve.

Dollari amerikan, sërish në një rënie të vlerës këmbehet sot me 109.40 lekë.

Paundi britanik, shkon në vlerën e 137.30 lekëve.

Dollari kanadez, rritet në vlerën e 80.20 lekëve.

Franga zvicerane këmbehet sot me 115.60 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, kap vlerën e 0.92 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: