MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 19 Korrik 2020

19.07.2020 - 06:59

Euro mbetet në vlerën e 124.50  lekëve.

Dollari amerikan, këmbehet sot me 109.40 lekë.

Paundi britanik, mbetet në vlerën e 137.50 lekëve.

Dollari kanadez, qëndron në vlerën e 81.80 lekëve.

Franga zvicerane këmbehet sot me 115.20 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, kap vlerën e 1.02 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

Dimri i vështirë për shqiptarët

Energjia, mes kursimit dhe shtrëngimit

Vendimi i ERE-s për shtrenjtimin e energjisë elektrike

Sa familje do të preken nga tarifat e reja?

“Shkurtoni shpenzimet buxhetore në udhëtime dhe dieta"

Banka Botërore thirrje qeverisë shqiptare