MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 3 korrik 2020

03.07.2020 - 06:58

Euro këmbehet me 124.50 lekë.

Dollari amerikan, këmbehet në tregun valutor me 110.70 lekë.

Paundi britanik, rritet në vlerën e 137.80 lekëve.

Dollari kanadez, mbetet në vlerën e 82.50 lekëve.

Franga zvicerane qëndron stabël në vlerën e 116.80 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, kap vlerën e  1.03 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: