MENU
klinika

Përgjigjet mjekut

Gjendër poshtë veshit, ç’duhet të bëj?

04.07.2020 - 10:09

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacientja: Jam një vajzë 26 vjecc dhe doja të pyesja rreth një problemi që më është shfaqur para disa ditësh. Poshtë veshit kam një gjëndër të fortë, e palevizshme dhe nuk më shkakton dhimbje. Dua të di se çfarë mund të bëj?

Mjeku: Nga sa përshkruani nuk mund t’ju them diccka konkrete. Do ju rekomandoja të shkoni sa më shpejt të bëni një konsultë me mjekun specialist, pasi teorikisht nëse gjëndra është vetëm një, dhe përmasat e saj nuk ndryshojnë, nuk është e dhimbshme dhe nuk shoqërohet me temperaturë, nuk keni pse shqetësoheni. Gjithësesi duhet të shkoni të konsultoheni sa më parë me një mjek specialist.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.