MENU
klinika

Dosjet 'shqetësuese'

Kadastra e Vlorës sërish pa drejtues, dorëhiqet kreu i shtatë

10.07.2020 - 10:33

Vetëm një muaj ka zgjatur detyra e drejtuesit të Kadastrës në Vlorë, Jurgen Pilkapi.

Ky është drejtuesi i shtatë brenda 9 muajve që dorëhiqet nga ky post.

Situata në Kadastrën e Vlorës nuk është e qetë dhe arsyet lidhen me dosjet që po punohen aktualisht nga juristët e Kadastrës.

Mendohet se dorëheqjet kanë emërues të përbashkët pronat në bregdet.