MENU
klinika

Rritet trendi i të infektuarve me COVID-19

M. e Veriut, 168 raste në 24 orët e fundit, bie numri i viktimave

10.07.2020 - 07:20

Maqedonia e Veriut ka shënuar sërish një rritje të rasteve të infektuara duke regjistruar 168 raste të reja.

Por ka një rënie të numrit të viktimave, pasi në 24 orët e fundit pati vetëm 3, nga të cilat 2 në Shkup dhe 1 në Gostivar.

Ndërkohë bilanci total i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut tashmë shkon në 7 mijë e 572 persona kurse viktimat 362.