MENU
klinika

Votojnë të burgosurit dhe të sëmurët kronikë

Mbahet dita e dytë e zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

14.07.2020 - 08:20

Sot është faza e dytë e zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut as asaj të djeshme ku iu hap rruga të infektuarve me COVID-19 dhe të vetizoluarve me simptoma.

Nga shifrat, ishin 723 qytetarë që votuan dje, kurse sot do të jenë mbi 8 mijë të burgosur dhe të sëmurë kronikë që do t’i drejtohen kutive të votimit.

Teksa nesër mbahet raundi i tretë dhe i fundit i zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, kur populli i Maqedonisë së Veriut do të zgjedhë qeverinë e ardhshme.