MENU
klinika

Infektohen me Covid-19 2 gjyqtarë

Mbyllet Gjykata e Durrësit dhe e Kavajës

07.07.2020 - 10:18

Mbyllet për dy javë Gjyakata e Apelit një Durrës dhe Gjykata e Shkallës së parë në Kavajë pasi kanë rezultuar pozitiv me Covid dy gjyqtarë.

Vendimi për pezullimin e punës është marrë ditën e sotme për të parandaluar përhapjen e Covid.

Të infektuarit janë vetëizoluar sakaq janë izoluar edhe anëtarët e tjerë që kanë pasur kontakt me 2 gjyqtarët e infektuar.