MENU
klinika

Foto

Photoshopi i komunizmit…

22.07.2020 - 06:50

Ekspozita “MANIPULATION” e cila vendosi përballë fotografite që regjimi kishte manipuluar negativët e tyre.

Konica.al ju sjell disa nga fotografitë e manipuluara dhe pranë tyre origjinalin: