MENU
klinika

Mes tyre një infermier

Pogradec 2 raste të reja me Covid 19

15.07.2020 - 10:19

2 raste të reja me COVID-19 janë shënuar ditën e sotme në qytetin e Pogradecit.

Rasti i parë mësohet se është një infermier i spitalit të Pogradecit ndërsa rasti tjetër një vatër e re ardhur nga Tirana.

Ndërkohë në të gjithë tamponat e marrë dje nga institucioni i Bashkisë ka rezultuar negativë dhe nuk ka raste të reja nga administrata.