MENU
klinika

Çfarë përfitojnë?

Rama njofton ndihma për fermerët

08.07.2020 - 15:02

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar ndihmë për fermerët në bujqësi dhe blegtori, konkretisht në vaksinime.

Rama ka premtuar punësim për 400 veterinerë të rinj, kjo si pjesë e riorganizimit të ri në këtë shërbim të rëndësishëm lidhur me sigurinë ushqimore.

Postimi:

LAJME TË MIRA PËR FERMERËT

+ 400 milionë lekë shtesë nga buxheti i shtetit subvencione për fermerët që kanë aplikuar për fondet e Skemës Kombëtare.

95% e aplikantëve në https://e-albania.al/ do të marrin subvencionin.

Vaksinim falas të bagëtive për sëmundjen e brucelozës.

400 veterinerë të rinj do të punësohen në Shërbimin Veterinar, pjesë e riorganizimit të ri në këtë shërbim të rëndësishëm lidhur me sigurinë ushqimore.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Ahmetaj: Ja çfarë synon plani A i Ramë!

“Vetëm këtë muaj do humbasim 70 mln USD”