MENU
klinika

Vetëkarantinohet i gjithë stafi

Rezulton me Covid-19 punonjësja e bankës në Elbasan

03.07.2020 - 07:52

Regjistrohet një tjetër rast me koronavirus në qytetin Elbasanit.

Infektohet me koronavirus punonjësja e një banke të nivelit të dytë.

Mësohet se banka ndodhet në qendër të qytetit të Elbasanit.

Ndërkohë është vetëkarantinuar i gjithë stafi i bankës dhe ka nisur dezinfektimi i zyrave.

Ky është rasti i dytë në qytetin e Elbasanit, ku rezultojnë pozitiv punonjës të stafit në bankë.

Në total janë 17 persona të infektuar në Elbasan.