MENU
klinika

Konkursi "Bujqësia&Turizmi"

Shpallen 10 fotografitë finaliste, juria fton në gjykim publikun

07.07.2020 - 14:47

        Me 117 pjesëmarrës, u publikuan sot nga ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, (MBZHR) 10 fotografitë finaliste, në edicionin e dytë të konkursit fotografik “Bujqësia dhe turizmi”, organizuar nga programi “Zhvillimi i Qëndrueshëm Rural” (SRD), në bashkëpunim me FUJIFILM Albania.

Në të njëjtën kohë, autoritetet ftojnë publikun për të zgjedhur së bashku, fituesit. Këta të fundit, do të vlerësohen 50 për qind nga vota e qytetarëve dhe 50 për qind nga vota e jurisë.

Votat e publikut duhet të jepen brenda datës 12 korrik. Ndërkohë, 107 fotografitë e tjera pjesëmarrëse në konkurs, do të jenë pjesë e një ekspozite që hapet së shpejti, në Tiranë.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Ekspozita e parë jashtë Kosovës

“Ditët e artistëve romë në telajo”

Makth... çlirim!

“Bota nën Covid-19”