MENU
klinika

Edhe pse në luftë...

Si e festonte UÇK-ja Kurban Bajramin në vitin 1999!

31.07.2020 - 09:01

Ndonëse ishte kohë lufte, kjo nuk e pengonte UÇK-në që të festonte festën e Kurban Bajramit.

Disa foto që janë shpërndarë në rrjetet sociale shihen ushtarët, ku edhe pse të armatosur, kanë para disa ëmbëlsira tradicionale të festës së Bajramit.

Një festim modest, në një kohë të vështirë për të gjithë shqiptarët e Kosovës.

Çfarë shkruan "The Economist" për Albin Kurtin

Pse ky vend është kaq i përçarë?

Vjen reagimi i menjëhershëm i KQZ-së

​Zgjedhjet e reja në veriun e Kosovës?

Osmani pas takimit me të dërguarit e SHBA dhe BE-së:

“Ndëshkimi i grupeve kriminale, rruga e vetme për stabilitet!”

Policia heq një pjesë të telave me gjemba

Situata drejt normalizimit në Zveçan