MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Si mund të parandaloj komplikacionet e faringitit?

03.07.2020 - 11:04

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacientja: Si mund të parandaloj komplikacionet e faringitit?

Mjeku: Parandalimi është kompleks. Ai përfshin kujdes në ruajtjen e një ambienti me lagështi të përshtatshme, në veshje dhe ndaj korrekteve të ajrit. Por ashtu rekomandohet një ushqim i pasur me vitamina dhe kripëra, që shërbejnë si “barrierë” ndaj sëmundjeve virale tipike të stinë dhe në forcimin e sistemit imunitar.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.