MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 14 gusht 2020

14.08.2020 - 06:58

Euro ka pësuar rënie, duke u këmbyer sot me 123.50 lekë.

Dollari amerikan, këmbehet me 104.50 lekë.

Paundi britanik, rritet në vlerën e 136 lekëve.

Dollari kanadez, në një ndryshim pozitiv arrin sot vlerën e 78.70 lekëve.

Franga zvicerane është rritur në vlerën e 114.20 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, kap vlerën e 0.88 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: