MENU
klinika

Microsoft konfirmon lajmin

‘Gjenerata e katërt e Xbox vjen këtë nëntor’

12.08.2020 - 20:07

Microsoft ka konfirmuar publikimin e gjeneratës së katërt të Xbox, serinë Xbox X.

Ai do të dalë në treg në nëntor duke konkurruar kështu PlayStation 5 të Sony.

Produkti i ri i lojërave që Xbox e përshkruan si ‘më të fuqishmin deri tani’ do të ketë dy herë më shumë fuqi procesuese.

Këtë vit pritet të publikohen 50 lojëra të reja, ku përfshihen Assassin’s Creed Valhalla, Gears Tactics, dhe Ëatch Dogs: Legion.

Xbox besohet se do të dalë në treg në të njëjtën kohë me PlayStation 5 të Sony.