MENU
klinika

E vutë re dhe ju?

Instagram prezanton kopjen e TikTok

06.08.2020 - 07:31

Instagram ka prezantuar dje një opsion të ri në këtë platformë, Instagram Reels, që duket se është një kopje e TikTok.

Ky miniaplikacion i ri u ofron mundësi përdoruesve që të incizojnë dhe modifikojnë materialet e tyre përmes disa efektesh.

Nuk është hera e parë që Facebook, që menaxhon Instagramin, “klonon” shërbimet konkurente.

Aktualisht kompania amerikane, Microsoft është duke negociuar për blerje të operacioneve të aplikacionit TikTok në Shtetet e Bashkuara.

Ditë më parë presidenti amerikan, Donald Trump ka thënë se mund të ndalojë përdorimin e këtij aplikacioni kinez në SHBA, i cili besohet se ka 100 milionë përdorues në territorin amerikan dhe qindra miliona tjerë në gjithë botën.