MENU
klinika

Po ndeshemi në turin e dytë

Shah, Shqipëria kalon raundin e parë

14.08.2020 - 14:37

Një lajm i mirë vjen nga shahu, një lojë dhe sport ku edhe amatorët e gjejnë veten lehtë. Shqipëria fiton në raundin e parë të Olimipadës në Divizionin 2 me Estoninë, me rezultatin 5.5 me 0.5. Dukshëm një fitore e thellë.

Menjëherë ka startuar raundi i dytë, ku Shqipëria luan përballë Jordanisë, një vend me koeficient më të lartë vështirësie, pork u besohet se edhe ky raund do të kalojë pa probleme.

Natyrisht, ndeshjet po zhvillohen online, si pasojë e pamundësisë nga pandemia e Covid-19. Shahu është i vetmi që nuk është ndalur, pasi teknologjia të mundëson që kjo lojë të zhvillohet edhe në largësi, mjafton të ketë internet.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Federata Europiane e Shahut

Mjeshtri i Madh shqiptar, drejtor i ECU