MENU
klinika

3 të tjerë mbeten në burg

Apeli i Durrësit liron nga qelia 5 komisionerë të arrestuar për zgjedhjet e 2017

07.09.2020 - 12:41

Gjykata e Apelit të Durrësit ka liruar nga qelia 5 nga 8 komisionerët e arrestuar për zgjedhjet e 2021 të cilët ishin lënë më parë në arrest me burg.

Këta 5 komisionerë kishin bërë ankimim dhe u lanë në arrest shtëpie kurse 3 të tjerë vijojnë të mbeten ende në burg.


Nga 21 të arrestuar në total fillimisht për Dosjen 339 nga komisionerët janë liruar shumica nga qelia, teksa mbeten vetëm 3 brenda.