MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 18 shtator 2020

18.09.2020 - 07:05

Monedha e eurozonës shitet sot në tregun valutor me 124.30 lekë.

Dollari amerikan, në rënie, këmbehet sot me 105.20 lekë.

Paundi britanik, sërish në rënie, shitet sot me 135.50 lekë.

Dollari kanadez, këmbehet në tregun valutor me 80.50 lekë.

Franga zvicerane qëndron stabël në vlerën e 115.40 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, këmbehet sot me 0.99 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

Nga Russian Today/ Banka i kthejnë shpinën industrisë së naftës

Tranzicioni global i energjisë rrezikon miliarda dollarë

Nga The Economist/ Mundësitë e kursimtarëve

Dilema të kursesh apo të shpenzosh?

Kur pritet të jetë në qarkullim?

Evropa drejt euros digjitale