MENU
klinika

Gazmore dhe të sikletshme

Fotot fantastike të sportit në momente delikate

28.09.2020 - 21:47

Në botën e shpejtë të fotografisë sportive, koha është gjithçka. Pra, ashtu si atletët shtyjnë trupat e tyre deri në kufijtë për të përsosur performancën e tyre fituese, fotografët e sporteve bëjnë shumë përpjekje për të kapur atë pamje fituese në mes të veprimit.

Nga momentet e fatkeqësisë dhe ngathtësisë e deri te momentet e përsosjes dhe gëzimit të pastër sportiv, këta fotografë janë aty për të kapur çdo moment të mbushur me aksion deri në milisekondin e fundit.

Pra, shikoni këtë koleksion mbresëlënës të fotografive më të vështira, gazmore, të pashpjegueshme dhe të paçmuara në mes të veprimit të këtyre atletëve që kemi parë ndonjëherë.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN