MENU
klinika

5 mësues dhe drejtori dalin pozitivë

Koronavirusi hyn në shkollën 9-vjeçare të Bulqizës

26.09.2020 - 18:20

Covid 19 hyn në shkollën 9 vjeçare “Shefqet Tanci” në Bulqizë.

Kanë dalë pozitivë me këtë virus drejtori i shkollës dhe 5 mësues.

Edhe pse janë 5 mësues dhe drejtori i shkollës me Covid 19 mesimi mësohet se vazhdon rregullisht.

Bëhet me dije po ashtu se në gjithë qarkun e Dibrës janë aktiv 90 persona.

Ka nga ato persona që shkojnë e bëjnë tamponin në spitalet private dhe nuk tregojnë që janë të prekur nga Covid 19 duke vazhduar të punojnë në institucione shtetërore, theksoi gazetari.