MENU
klinika

Përfundon votimi në Gjirokastër

Kush janë kandidatët për deputetë që ka zgjedhur anëtarësia e PD?

28.09.2020 - 07:18

Dega e Partisë Demokratike në Gjirokastër lajmëron se ka përfunduar procesi i votimit nga ana e anëtarësisë së PD-së në këtë qark, duke bërë të mundur edhe nxjerrjen e listës së kandidatëve për deputetë në këtë zonë.

Nga votimi, demokratët e Gjirokastrës kanë nxjerrë një listë finale me 11 emra, kandidatë për deputetë në qark.

Njoftimi i deges s së PD-së në Gjirokastër:

Përfundon procesi i votimit për konfirmimin e kandidatëve në Degën Gjirokastër. Mirënjohje të thellë për pjesëmarrjen masive në këtë proces të anëtarëve të Partisë. Mirënjohje për grupin e punës për organizimin e një procesi model.

Në përfundim të dhënat e votimit janë si më poshtë:

Numri i anetareve me të drejtë vote: 975 anëtarë

Pjesëmarrja në votime: 618 anëtarë ose 63,3 %

Anëtarët konfirmuan kandidatët e mëposhtëm, që vijonë procesin ne fazën tjetër:

1.ADIL XHELILI

2.ALIJE KOKALARI

3.ALTIN ÇOMO

4.ANTONELA LENA

5.BEQIR GJIKA

6.BESNIK ALIAJ

7.ENTELA SHEHAJ (FICO)

8.NIKOLLA ZHULLA

9.ROLAND BEJKO

10.SHEMSHO LAMAJ

11.TRITAN SHEHU

Procesi i brendshëm përfundoi! Demokratët e Gjirokastrës janë bashkë dhe në aleancë edhe me qytetarët e ndershëm të Gjirokaster do të mundin të keqen dhe do ti sigurojnë fitoren e thellë të Partisë Demokratike në zgjedhjet e 25 Prillit 2020.