MENU
klinika

Pritet vendimi nga qeveria

Maqedonia e Veriut drejt hapjes së kufijve pa kushte

28.09.2020 - 14:58

Maqedonia e Veriut pritet të hapë kufijtë e saj pa tampon të detyrueshëm. Me rënien e rasteve të COVID-19 ditët e fundit, Komisioni i Sëmundjeve Infektive ka rekomanduar këtë masë lehtësuese.

Deri më sot Maqedonia e Veriut ka pasur hapur kufijtë pa kushte vetëm me Shqipërinë, teksa tashmë duket se do i hapë për gjithë rajonin.

Por si në rast se nuk arritet bashkëpunim rajonal, Maqedonia e Veriut do e ushtrojë këtë masë lehtësuese vetëm me Serbinë dhe Kosovën.

Administrata do të punojë nga shtëpia, transporti publik...

Maqedonia e Veriut masa të reja anti-Covid

Nga mbyllja e lokaleve tek oraret e punës

COVID-19/ Maqedonia e Veriut vendos rregulla të reja