MENU
klinika

Pozitiv edhe një nxënës si dhe dy infermiere

Mbyllet fasoneria në Pogradec, infektohen disa punonjëse

21.09.2020 - 10:13

Një fasoneri është mbyllur në qytetin e Pogradecit, pasi disa punonjëse kanë rezultuar me COVID-19. Nga fasoneria janë testuar pozitive tre punonjëse, por mbyllja e saj është bërë për të mos lejuar përhapjen e virusit.

Po ashtu në Pogradec janë infektuar edhe dy infermiere, si dhe një nxënës.

Nxënësi nuk është lejuar të shkojë në shkollë dhe është karantinuar në shtëpi.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


“Nëse nuk ka izolim, zinxhiri nuk do të ndërpritet”

Mungesa e testimeve pengon luftën e Shqipërisë ndaj Covid-19

COVID-19/ Kur vendoset mbyllja e aktivitetit?

Sa gjobiten bizneset që nuk zbatojnë protokollin?