MENU
klinika

Ja manuali i përdorimit për mësuesit

Ministria e Arsimit zbulon platformën për zhvillimin e orëve mësimore online

18.09.2020 - 09:52

Është përfunduar platforma që u jep mundësi mësueseve të zhvillojnë orë mësimore online.

Platforma akademi.al do përdoret për të bërë më të lehtë procesin mësimor dhe në rast të problematikave të ndryshme për mësuesit, nxënësit dhe prindërit.

Ndërkohë zv.ministrja e Arsimit, Nina Guga ka shpërndarë edhe një video që do të shërbejë si një manual për mënyrën e përdorimit të platformës akademi.al nga mësuesit.

Në ndihmë të mësueseve për përdorimin e platformës do të jenë edhe mësuesit e TIK-ut të shkollave përkatëse.

Shikoni videon:

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Ngjarjet më të bujshme

Hakimet më të këqija të dekadës

Shahini: Mësimi online si 4 javët e para

Institucionet arsimore të mbyllura dhe pas 3 prillit pa afat

Shahini: Mësimi online vazhdon

“Viti shkollor nuk digjet”


Ndërkombëtarët, presion për të pritur Venecian

Eurodeputeti: Komisioni të respektohet nga të gjitha palët

Përgjigjja e kreut të Komisionit për Presidentin

Venecia refuzon opinionin urgjent, shqyrtimi në dhjetor

Mangësi në transparencë, vonesa dhe jo vetëm...

Çfarë zbuloi raporti i Komitetit të Helsinkit për procesin e vettingut?

"Në muajin dhjetor do shqyrtohen Ndryshimet Kushtetuese"

Kodi Zgjedhor/ Venecia refuzon kërkesën e Metës