MENU
klinika

Paralajmërojnë grevë urie

Naftëtarët e Ballshit nuk tërhiqen

28.09.2020 - 10:39

Naftëtarët e Ballshit janë hedhur sërish në protestë, ndërsa kanë paralajmëruar hyrjen në grevë urie.

Mësohet se punonjësit janë mbledhur para uzinës, ndërsa shtuan se në Tiranë nuk iu dëgjua zëri.

“E provuam zgjidhjen deri në Tiranë. Siç kërkuan mjekët dhe takuan ministren duke i dhënë zgjidhje, ne nuk na priti njeri. Ministrja u tregua shumë arrogante. Opsionet janë dhënë. Le ta mbyllet nëse nuk duan të filloj punë”, tha Sokol Dautaj, kryetari i sindikatës së naftëtarëve të bashkuar.