MENU
klinika

Njoftimi i Ambasadës shqiptare në Greqi

Ndryshojnë procedurat për pajisje me pasaporta për emigrantët

27.09.2020 - 12:24

Ambasada shqiptare në Athinë ka ndryshuar procedurën e aplikimit dhe marrjes së pasaportave dhe mjeteve të identifikimit.

Ky fakt është bërë i ditur nga ambasada përmes një njoftimi në faqen zyrtare të ‘Facebook’-ut. Sipas ambasadës, data e takimit jepet për 10 ditë pune nga momenti i aplikimit dhe shpërndarja e pasaportës realizohet për 4 javë.

Sipas saj, brenda muajit tetor të këtij viti, koha e pritjes për marrjen e shërbimit do të shkurtohet në 5 ditë pune dhe në total dokumentet biometrike do të dorëzohen për 3 javë.

“DUKE FILLUAR NGA DATA 27 korrik 2020 Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ka kryer procedurat për pajisje me pasaportë dhe kartë ID për 19.331 shtetas. Gjithashtu në këtë hapësirë kohore janë shpërndarë 18.575 dokumente biometrike.

Më e rëndësishmja në këtë iniciativë është fakti se SOT data e takimit jepet për 10 ditë pune nga momenti i aplikimit dhe shpërndarja e pasaportes realizohet për 4 javë.
BRENDA MUAJIT TETOR 2020 koha e pritjes për marrjen e shërbimit do të shkurtohet në 5 ditë pune dhe në total dokumentet biometrike do të dorezohen për 3 javë.”, shkruan Ambasada.

Ndërkombëtarët, presion për të pritur Venecian

Eurodeputeti: Komisioni të respektohet nga të gjitha palët

Përgjigjja e kreut të Komisionit për Presidentin

Venecia refuzon opinionin urgjent, shqyrtimi në dhjetor

Mangësi në transparencë, vonesa dhe jo vetëm...

Çfarë zbuloi raporti i Komitetit të Helsinkit për procesin e vettingut?

"Në muajin dhjetor do shqyrtohen Ndryshimet Kushtetuese"

Kodi Zgjedhor/ Venecia refuzon kërkesën e Metës