MENU
klinika

5 emrat e përzgjedhur nga anëtarësia e PD

Tropojë, skualifikohet një tjetër ish-kryebashkiak

25.09.2020 - 21:21

Anëtarësia e PD në Tropojë ka përzgedhur 5 kandidatët e saj për fazën tjetër të procesit të përzgjedhjes.

Sipas votave renditja është e tillë:

1-Isuf Çela

2- Xhem Neza
3-Mimoza Hajdarmata
4-Lush Susaj
5- Feride Rrahmani

Ndërkohë bie në sy se si në Kukës dhe në Tropojë