MENU
klinika

Pemë e kabina të rrëzuara në Lungomare

Shirat e rrëmbyeshëm dhe era e fortë dëmtime Vlorë!

28.09.2020 - 07:39

Moti i keq ka përfshirë qytetin bregdetar të Vlorës këtë të hënë.

Shirat e rrëmbyeshëm dhe era e fortë ka shkaktuar disa dëmtime përgjatë Lungomares.

Disa pemë dhe kabina prej druri janë rrëzuar.

Lundrimi detar vijon të jetë i pezulluar për shkak të motit të keq.