MENU
klinika

Disa arsye pse duhet ta bëni

A e keni ndryshuar rutinën e kujdesit të lëkurës tani që jemi në vjeshtë?

25.10.2020 - 10:03

E pra, temperaturat kanë ndryshuar, po ashtu edhe ora, jemi në vjeshtë…

Kështu që disa ndryshime të vogla janë të nevojshme në kujdesin rutinë të fytyrës.

Ndoshta në verë keni përdorur një sapun të butë për të pastruar fytyrën, por kur vjen vjeshta dhe dimri është më mirë që të zgjidhni një qumësht të lehtë që mund të shpëlahet.

Produkti juaj i preferuar për të pastruar fytyrën pas verës janë eksfoliantët që e lënë fytyrën të butë, por toniku është një produkt që nuk duhet të mungojë asnjëherë në kujdesin e fytyrës suaj.

Zgjidhni ujin e trëndafilit i cili qetëson skuqjen dhe ndihmon për të mbyllur poret pas pastrimit.

Çdo sezon, lëkura jonë ka nevojë të ndryshojë.

Kur temperaturat s`janë më të ngrohta dhe ajri i thatë lagështohet, përdorni një krem nate që është më i pasur se ai që përdornit në verë.

Mos harroni, kremin me faktor mbrojtës mos e lini mënjanë. Ai duhet përdorur 365 ditë të vitit.