MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 24 tetor 2020

24.10.2020 - 05:52

Monedha e eurozonës këmbehet në tregun valutor me 124.20 lekë.

Dollari amerikan, në një ndryshim të ndjeshëm negativ, këmbehet sot me 105 lekë.

Paundi britanik bie ndjeshëm në vlerën e 136.70 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 80.40 lekë.

Franga zvicerane bie në vlerën e 115.80 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, këmbehet me 1 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: