MENU
klinika

Pamjet nuk duhen humbur

“Halloween” shndërron Shtëpinë e Bardhë!

26.10.2020 - 12:52

Shtëpia e Bardhë është shndërruar me rastin e Halloween. Melania dhe Donald Trump mirëpritën fëmijë të shumtë për ta vizituar shtëpinë e për të shkrepur disa foto.

Foto që mori vëmendjen e të gjithëve ishte ajo e dy fëmijëve, që duken të veshur si Presidenti Trump dhe bashkëshortja e tij.

Melania kishte zgjedhur të vishte një fustan portokalli, duke iu përshtatur ngjyrave të Halloween dhe kungujve të famshëm.