MENU
klinika

Karantinohet stafi

Infektohet me COVID-19 përgjegjësi i pyjeve në Elbasan

13.10.2020 - 09:28

Përgjegjësi i pyjeve në Bashkinë e Elbasanit është konfirmuar me koronavirus.

Një pjesë e stafit është karantinuar në banesë dhe pritet t’u merret tamponi.

Mësohet se përgjegjësi i pyjeve në këtë bashki është vetëkarantinuar në banesën e tij dhe ndodhet në gjendje të mirë shëndetësore.