MENU
klinika

COVID-19

Infektohet një mësuese dhe një nxënëse në Gjirokastër

19.10.2020 - 11:19

Dy raste të reja me koronavirus janë regjistruar në shkollat e Gjirokastër. Burimet konfirmojnë  se është infektuar një mësuese te shkolla 9-vjeçare “Urani Rumbo”.

Ndërsa është infektuar me Covid-19 edhe një nxënëse në shkollën private 9-vjeçare “Giuseoe Grass”, të dyja në qytetin e Gjirokastrës.

Si rrjedhojë i janë marrë tamponet të gjithë stafit mësimdhënës në të dy shkollat.