MENU
klinika

Në garë 45 kandidatë

Sot votohen kandidatët e PD në Elbasan

04.10.2020 - 10:37

Elbasani është një nga qarqet më të rëndësishëm të vendit, me 14 mandate dhe prurjet e anëtarësisë së PD për kandidatët potencialë për deputetë, janë të larta. Anëtarësia do të votojë sot për 45 individualitete në qark.

Demokratët kanë të drejtë të votojnë në bllok për të gjithë ose të kontestojnë një kandidaturë. Më poshtë emrat sipas degëve të Qarkut Elbasan në procesin që është vlerësuar si në ndër risitë më pozitive në jetën politike të vendit.

Dega Elbasan

1. Anila Bishqemi

2. Anita Duhanxhiu

3. Aurel Bylykbashi

4. Besa Zhupa

5. Durim Çekrezi

6. Edmond Biçoku

7. Eliona Gremi

8. Elior Vila

9. Elsa Gega

10. Endri Hasa

11. Etleva Haxhihyseni

12. Lorenc Hastopalli

13. Luçiano Boçi

14. Mimoza Haseiku

15. Qani Xhafa

16. Shefqet Deliallisi

17. Sonila Daiu

18. Taulant Zeneli

19. Zamir Muzhaqi

20. Zheni Gjergji

Grup degët Cërrik dhe Peqin

1. Agush Cerriku         Cërrik

2. Arbjola Halimi         Cërrik

3. Dashnor Sula         Peqin

4. Ibrahim Sako         Cërrik

5. Nadire Asllani        Cërrik

6. Sokol Elezi            Peqin

Dega Gramsh

1. Armir Xhangoli

2. Armando Kllogjeri

3. Irena Progni

4. Loren Gllavina

5. Luljeta Toçila

Dega Librazhd

1. Anxhelina Mana

2. Arben Koxha

3. Erlind Gurra

4. Ilirjan Meta

5. Ndriçim Lila

Degën Belsh, qarku Elbasan është si më poshtë:

1. Blerim Kuqja

2. Dritan Cani

3. Fitimtar Zekthi

4. Lumturi Ferhati

5. Mehdi Shehu

Dega Prrenjas

1. Ardian Zeneli

2. Bajazit Karriqi

3. Ferit Kushta

4. Narti  Muçmara

Deri tani votimet kanë përfunduar në degët e PD në 6 qarqe: Kukës, Dibër, Gjirokastër, Berat, Shkodër, Lezhë dhe Durrësi. Procesi është konsideruar si një risi për politikën shqiptare, që rrit demokracinë e brendshme në PD dhe tregues për mënyrë  sesi do të qeverisë nesër forca më e madhe e opozitës.