MENU
klinika

Shoqërohen tre persona

Vendimi për mbajtjen e detyrueshme të maskës, qytetarët dalin në protestë

15.10.2020 - 17:35

Prej ditës së sotme ka hyrë në fuqi vendimi për mbajtjen e detyrueshme të maskës nga të gjithë qytetarët në rrugë, në park, në dyqan apo supermarket, në ashensor, në institucionet fetare, në kinema, para dhe pas konsumimit të ushqimit në restorante madje edhe në shtëpi nëse keni ndonjë familjar të infektuar me COVID-19.

Por ky vendim ka sjellë reagimin e disa qytetarëve, të cilët duke sfiduar kushtet jo të favorshme të motit kanë dalë në rrugë për të protestuar.

Policia ka bërë të mundur shoqërimin e tre personave.