MENU
klinika

Festë në kohë pandemie

108-vjetori i Pavarësisë/ Durrësi asnjë aktivitet

28.11.2020 - 17:38

Në të gjithë Shqipërinë është përkujtuar sot 108-vjetori i Pavarësisë. Në rrethe është vënë re që politika i ka ndarë festimet.

Në Durrës, bashkia nuk kreu asnjë aktivitet me rastin e 28 Nëntorit për shkak të pandemisë.

Ndërsa të shumtë ishin qytetarët që nga Shqipëria dhe Kosova që kanë zgjedhur të kalojnë ditët e pushimit në qytetin bregdetar.