MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 28 Nëntor 2020

28.11.2020 - 08:08

Monedha e eurozonës këmbehet në tregun valutor me 124 lekë.

Dollari amerikan, ka zbritur në vlerën e 104.10 lekëve.

Paundi britanik në një rritje të vlerës këmbehet me 138.50 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 80.30 lekë.

Franga zvicerane shitet sot me 114.50 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, këmbehet me 1 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

"Biznesi do të mbështetet në shërbime më avangardë..."

Fizkalizimi, Denaj: Luftojmë informalitetin dhe evazionin

Nga Russian Today/ Fitoi garën kundër Rusisë

Arabia Saudite, furnizuesi kryesor me naftë i Kinës në 2020

Nga Bloomberg/ "Nëna dhe babai i çdo të keqe"

Pse Erdogan është kundër tarifave të interesit?

Nga Financial Times/ E paqartë se sa është ulur kapaciteti ekonomik

Mbingarkesa e Covid ngre spektrin e inflacionit

Nga Bloomberg/ Marrëveshja tregtare me SHBA

Faza 1/ Kina dështon në përmbushjen e detyrimet