MENU
klinika

Mungesë kuorumi

Kuvendi arrin të miratojë dy pika të rendit të ditës

27.11.2020 - 12:00

Kuvendi i Kosovës me 75 vota për, asnjë abstenim dhe asnjë kundër ka miratuar rekomandimet e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike lidhur me Raportin vjetor të Auditimit për vitin 2019.

Deputetët me 68 vota për kanë miratuar edhe rezolutën nga debati parlamentar në lidhje me sensibilizimin dhe masat që duhet të ndërmerren nga Qeveria dhe institucionet përgjegjëse në luftën kundër kancerit të gjirit.

Seanca e sotme e Kuvendit po shoqërohet me mungesë të kuorumit në vendimmarrje, ku në shumicën e pikave të rendit të ditës nuk po marrin pjesë fare në votim.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËNAmbasada amerikane: Sapo të formohet të miratojë...

Një kërkesë për Qeverinë e re në Kosovë

Periudhë kur shërbimi sekret jugosllav kryente…

39 vjet nga vrasja e veprimtarëve kosovarë në Gjermani

Listat e kandidatëve për deputetë të LVV, LDK, PDK dhe AAK

Zgjedhjet e parakohshme të 14 shkurtit në Kosovë