MENU
klinika

Ja si funksionon...

Risia, messenger do t’ju njoftojë nëse dikush e bën “screenshot” bisedën

21.11.2020 - 12:25
Messenger ka prezantuar për përdoruesit risinë më të re.
 
Tashmë të gjithë adhuruesit e këtij aplikacioni do të kenë mundësi të kuptojnë nëse dikush i ka bërë “screenshot” bisedën.
 
Mënyra se si funksionon:
 
Mesazhet zhduken pasi i shihni dhe dilni nga biseda. Për ta aktivizuar këtë funksion, thjeshtë hyni në një bisedë, rrëshqisni lartë dhe ja, keni aktivizuar metodën e zhdukjes.
 
Për ta ç’aktivizuar këtë funksion, thjeshtë rrëshqisni përsëri lartë dhe do të ktheheni në bisedë të rregullt. Në fund, Messenger do t’iu njoftojë nëse dikush e ka bërë “screenshot” bisedën.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN