MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

A ndikon alkooli në rezultatin e testit të shtatzënisë?

16.12.2020 - 10:01

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacientja: A ndikon alkooli në rezultatin e testit të shtatzënisë?

Mjeku: Absolutisht jo, por shumë lëngje hollojnë përqendrimin e hCG në urinë dhe për këtë arsye duhet të përpiqeni të mos pini tepër para testit, por të prisni për një stimul natyror.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.