MENU
klinika

Gjeneral Piro Ahmetaj

Burrështetasit e 1912 me oligarkët 2020, si drita me t(m)errin”!

23.12.2020 - 15:05
Marrë nga llogaria personale e gjeneral Piro Ahmetaj, në Facebook

Burrështetasit e 1912 me oligarkët 2020, si drita me t(m)errin” !

Të dashur bashkAtdhetarë,

Sa më shpesh vizitoj Vlorën e flamurit, aq më shumë përkulem me nderime ndaj një plejadë patriotësh elitarë dhe burrështetas te ndritur, që vunë mendjen, pasuritë dhe shpirtin (jetën) për pavarsinë e 1912

Cfarë diference uleritëse dhe turpëruese me establishmentin e frikshëm 2020

Koha e duhur për të reaguar me përgjegjësi qytetare që të shpëtojmë “Shqipërinë e sëmurë – 2020”, të gjunjëzuar nga një sekt-Shtetarësh të paditur deri ordinere, hajna deri në neveri, sojësëz-oligarkët & garda e sekserëve të gjithëpushteteve

Si njëri nga Ju, besimplotë se vetëm me fuqinë atomike të votës së lirë, pranvera e shpresës mbarëKombëtare po vjen për demokracinë dhe Shqiptarët

me përkushtim