MENU
klinika

Ideja e Michelle dhe Barack Obama

Së shpejti në Netflix do të keni edhe një serial komedi për Trump!

03.12.2020 - 10:03

Barack dhe Michelle Obama do të bashkohen me aktorin e humorit Adam Conover për të prodhuar një serial të ri komedi të përqendruar rreth qeverisë amerikane dhe administratës së Donald Trump.

Kompania e produksionit të Barack dhe Michelle Obama “Higher Ground Productions” ka siguruar një marrëveshje me Netflix për serialin.

Trump hits back at Michelle Obama after searing DNC speech, says he 'would not be here' if not for her husband – FOX 46 Charlotte

Me titull “The G Word with Adam Conover”, seriali do bazohet në librin e Michael Lewis, “The Fifth Risk”, i cili hulumton kalimin e pushtetit nga administrata e Obamës tek Donald Trump pas zgjedhjeve të vitit 2016 dhe të gjithë kaosin që erdhi së bashku me të.

Seriali “The G Word me Adam Conover” do të fillojë prodhimin në fillim të vitit 2021.