MENU
klinika

Disa "hile" të vockla

5 sekrete për t’u dukur më e gjatë

22.01.2021 - 11:51

Çdo gjatësi ka avantazhet dhe disavantazhet e saj, prandaj njerëzit janë gjithnjë duke kërkuar për diçka tjetër. Nëse do të donit të ishit më e gjatë, (përveç takave) shmangni gabimet që zgjedhjen e veshjeve. Eshtë kaq e thjeshtë!

1.  Kujdes me këpucët!

5 sekrete për t'u dukur më e gjatë

Krijoni një look të gjatë vertikal dhe elegant brenda mundësive që keni, duke zgjedhur modelin e duhur. Këpucët me majë janë ato që ju duhen.

2. Vishni funde të shkurtra!

5 sekrete për t'u dukur më e gjatë

Sa më shumë të jetë e mundur! Minifundet do të krijojnë idenë e këmbëve më të gjata dhe rrjedhimisht do të dukeni e tillë.

3. Po i bëni njerëzit të shohin poshtë!

5 sekrete për t'u dukur më e gjatë

Për shembull, në të djathtë Selma do që ju të admironi buzëkuqin e saj dhe të mos merreni fare me gjatësinë. Kështu bëni dhe ju! Bëjini ata të merren me flokët, dekoltenë apo buzëkuqin tuaj.

4. Mos mbani çanta shumë të mëdha

5 sekrete për t'u dukur më e gjatë

Gjithçka duhet të jetë në proporcion, mos e harroni këtë rregull. Çanta të vogla për vajza me trup të vogël!

5. Mos mbaj flokë shumë të gjatë!

5 sekrete për t'u dukur më e gjatë

Trego më shumë lëkurë! Shumë flokë vetëm do t’ju prishnin punë. Gjej një prerje që i shkon për shtat fytyrës dhe trupit tënd.

Burimi: Marie Claire